تولید کننده تجهیزات مکانیزه نظافت صنعتی
تولید کننده تجهیزات مکانیزه نظافت صنعتی | نظافت به سبک فردا

راهنمای خرید و آشنایی با انواع اسکرابر صنعتی

اسکرابر صنعتی یکی از پرکاربردترین ابزارهای مورد بهرمندی در زمینه خدمات بهداشتی و نظافتی است. در این مقاله با انواع این محصول و نکته‌ها خرید آن آشنا می‌شوید.
اسکرابر صنعتی

  .

 

اسکرابر صنعتی یا کفشوی اتوماتیک، از دسته محصولات نظافتی پرکاربرد در فضاهای سازمانی و عمومی گوناگون است. این دستگاه‌ها به کارکنان خدماتی کمک می‌کند تا با سرعت، دقت و کیفیت بسیار بالاتری، از عهده تمیزکاری کف ساختمان‌ها با کاربری‌های گوناگون برآیند. اما این دستگاه در ابعاد صنعتی از ویژگی‌های مختلفی برخوردار است؛ که توجه به آنها در هنگام خرید محصول، می‌تواند موجب شود تا انتخابی متناسب‌تر، بهتر و کاراتر داشته باشید.

 

– بخش‌های گوناگون و روش کار اسکرابر صنعتی :

این دستگاه از بخش‌های گوناگونی ساخته شده است؛ که در هماهنگی کامل با هم، به شما کمک کرده تا زمین را شستشو داده و خشک تحویل بگیرید. این دستگاه در درجه اول یک برس بزرگ دارد که بر اساس حرکت دورانی خود، می‌کوشد آلودگی‌های موجود روی سطح زمین را از آن جدا کند.

در کنار این بخش، مخازن زمین شوی صنعتی، دومین بخش مهم آن هستند. اولین مخزن دستگاه مختص آب تمیز است. این بخش آب تمیز را با فشار و میزان مناسب بر روی برس منتقل میکند ؛ تا به برس دستگاه در امر شستشوی زمین کمک کند. مخزن دوم دستگاه نیز مخزن آب آلوده است. این مخزن به کمک یک تی و دستگاه مکنده در مجاورت آن، کلیه آب آلوده ایجاد شده روی زمین را جمع‌آوری می‌کند. این ویژگی‌ها سبب شده که کار کفشویی توسط اسکرابر صنعتی سخت ساده و با کیفیت انجام شود؛ چراکه کمک می‌کند آب کثیف به سرعت از سیکل شستشو خارج شود.

راهنمای خرید و آشنایی با انواع اسکرابر صنعتی

اما آنچه در بالا گفته شد؛ تنها مربوط به ساختار و عملکرد کلی این دستگاه بود. در حالی که برای داشتن انتخابی بهتر، باید با انواع آن بر اساس ویژگی‌های گوناگون نیز آشنا شوید. بنابراین توصیه می‌کنیم ادامه این مقاله وب‌سایت اتحاد صنعت را از دست ندهید.

 

 

 – انواع دستگاه‌های زمین شوی یا اسکرابر صنعتی :

مانند هر دستگاه دیگری، اسکرابرهای صنعتی نیز دارای ویژگی‌های متنوعی هستند؛ که آنها را از یک‌دیگر متمایز کرده و امکانات خاصی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. هنگام انتخاب این دستگاه، باید با توجه به نیازها، فضای مدنظر، بودجه موجود و سایر عوامل مهم، نمونه‌ای مناسب را گزینش کنید. اما فارغ از جزئیات کوچک، دستگاه اسکرابر صنعتی را با توجه به چند ویژگی مهم و اثرگذار می‌توان در دسته‌بندی‌های خاصی قرار داد.

منبع تغذیه دستگاه که تامین نیروی الکترونیکی آن را بر عهده دارد؛ یکی از این موارد است. در این حالت دستگاه به دو نمونه کابلی و باطری دار تقسیم می‌شود. همچنین امکان سرنشین داشتن دستگاه اسکرابر صنعتی ویژگی دیگری است که می‌تواند اهمیت بسیار بالایی داشته باشد. در نهایت برخی تمایزهای ویژه دیگر مانند نوع برس نیز وجود دارد که این دستگاه را برای محیط‌های خاص مناسب می‌کند.

 

 

– اسکرابر سرنشین دار یا بدون سرنشین، کدام بهتر است؟

یک جور فرق مهم در اسکرابرها امکان سرنشین داشتن آنهاست. اسکرابر صنعتی سرنشین دار به کاربر آن اجازه می‌دهد تا دستگاه را دقیقا مانند یک خودرو در محیط مدنظر به حرکت درآورده و با صرف کمترین انرژی و سرعت مناسب، کف زمین را شستشو دهد. در مقایسه دستگاه‌های زمین شوی معمولی باید توسط کاربر به سمت جلو حرکت داده شود. بنابراین نیاز به صرف انرژی و توان بیشتری برای استفاده از آن است.

توجه به مساحت فضای مدنظر در زمینه انتخاب این ویژگی بسیار مهم است. در فضاهای وسیع و گسترده (5000 متر مربع به بالا) که میزبان عموم افراد است؛ تمیزکاری کف، یک احتیاج دایمی و مداوم است. برآیند این که تنها اسکرابرهای صنعتی سرنشین دار می‌توانند از پس این تکلیف برآیند.

این دستگاه‌ها علاوه بر اینکه سرعت عمل بالاتری داشته و توان کمتری از کاربر صرف می‌کنند؛ به دلیل ظرفیت بالاتر انبارها و قدرت بالاتر موتور، توانایی بیشتری در تمیزکاری محیط ارائه می‌دهند.

نکته قابل توجه در اسکرابر های سرنشین دار ظرفیت باطری است که از 24 ولت تا 36 ولت است و هر چه این عدد بزرگتر باشد توان دستگاه بالاتر و در محل های سربالایی (مانند پارکینگ ها) بهتر عمل میکند

در مقابل این مدل، اسکرابر دستی (اسکرابر کاربر از پشت) وجود دارد. اسکرابر دستی باید توسط کاربر بر روی سطح زمین حرکت داده شود. همین ویژگی باعث می‌شود انرژی بیشتری از کاربر صرف کرده و سرعت عمل کمتری داشته باشد. به این دلیل محدودیت‌ها، معمولا از این دستگاه در فضاهایی با مساحت کوچک‌تر و یا آمد و شد کمتر استفاده می‌شود.

مساله نهایی در مورد مدل‌های دستی این دستگاه، ظرافت بیشتر آنها و در نتیجه توانایی آنها در شستشوی گوشه‌ها و نقاط غیر قابل دسترس برای نمونه سرنشین دار است.

در نهایت از نظر اقتصادی هرکدام از این دو مدل برای فضای خاص خود مناسب است و توصیه می‌کنیم هنگام انتخاب به اندازه فضا و کاربر مورد نظر دقت کنید.

 

 

– مقایسه زمین شوی کابلی و باطری دار :

الکتریسیته منبع تامین نیرو دستگاه‌های زمین شوی است. الکتریسیته یک نیرو پاک و کاملا بدون آلودگی است؛ و همین ویژگی اجازه می‌دهد تا از دستگاه‌های کفشوی در محیط‌های سرپوشیده استفاده کنیم. اما منبع تغذیه این دستگاه‌ها را می‌توان به دو شکل کلی کابلی یا باطری دار، تولید کرد. طبیعتا این دو مدل تفاوت‌های مشخصی با یک‌یگر دارند.

در درجه اول فراموش نکنید که مدل‌های کابلی مزایایی نسبت به مدل باطری دار دارند که قابل انکار نیست؛ از جمله قدرت و توان بالاتر، عدم نیاز به شارژ مجدد باطری و در نتیجه توانایی کار مداوم. در مقابل اما مدل‌های باطری دار، به کاربر قدرت مانور بالاتری می‌دهد. در نتیجه کاربر می‌تواند بدون توجه به قید طول کابل دستگاه، به هر نقطه مدنظر از فضای ساختمان، دسترسی داشته باشد.

به خودی خود هنگام انتخاب این ویژگی باید این مسئله را نیز در نظر بگیرید. اگر فضای شما کوچک بوده و یا دسترسی‌های مناسبی به پریز برق در نقاط مختلف وجود دارد؛ می‌توانید از نمونه‌های کابلی استفاده کنید. اما اگر به دنبال یک دستگاه کارا و راحت برای فضاهای گسترده هستید؛ بهتر است با خرید نمونه باطری دار، خود را از قید کابل رها کنید.

مساله ای که در اسکرابر باطری دار وجود دارد هزینه باطری است که هر سه سال یکبار بایستی تعویض گردد و زمان شارژ باطری ۸ ساعت است (برای ۳ ساعت کار مداوم)

 

 

– انواع برس در اسکرابرهای صنعتی : 

برس زمین شوی صنعتی و انتخاب نوع مناسب آن، مساله دیگری است که هنگام خرید اسکرابر صنعتی باید به آن توجه کنید.

میزان زبری، شکل و نوع عملکرد انواع برس‌ها، بوسیله شما اجازه می‌دهد که عملیات کفشویی را بر روی سطوح مختلفی انجام دهید. به طور کلی سه روش برس دیسکی، غلطکی و پد لرزان، در نمونه‌های مختلف این دستگاه به کار می‌رود.

برس‌های دیسکی خود انواع متفاوتی از نظر سختی و… دارند؛ و می‌توان آنها را پرکاربردترین نمونه برس‌های مورد استفاده در این دستگاه‌ها دانست. همین ویژگی اجازه می‌دهد تا به کمک این برس‌ها بتوانیم سطوح مختلف با جنس‌های گوناگونی را بررسی کنیم.

 

 

 

راهنمای خرید و آشنایی با انواع اسکرابر صنعتی

 

برس‌های غلطکی دومین مدل پرکاربرد برس در این دستگاه‌ها هستند. این برس‌ها برای انجام عملیات پیش جاروب مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ و توانایی سایش و جاروب هم‌زمان را به دستگاه شما اضافه می‌کنند. این ویژگی‌ها موجب شده است تا این برس برای انواع سطوح متخلخل، ابزاری بسیار کارا و مناسب باشد.

پدهای لرزان آخرین و جدیدترین مدل برس هستند. این پدها با هدف ایجاد امکان شستشو برای سطح غیر قابل دسترس برای سایر برس‌ها طراحی شده است؛ و کمک می‌کند تا دسترسی خوبی به نقاطی مانند گوشه دیوارها داشته باشید.

 

 

– سایر ویژگی‌هایی که باید مورد توجه قرار گیرد

در کنار سه مورد مطرح شده در بالا، ویژگی‌های خاص دیگری نیز وجود دارد که باید هنگام خرید اسکرابر صنعتی مورد توجه قرار گیرد. این ویژگی‌ها بسیار متنوع است؛ و به همین دلیل توصیه اکید ما این است که هنگام خرید از یک مشاور خوب و باتجربه در این زمینه بهره بگیرید. در این شرایط کافی است تا شما هدف از خرید خود و نیازها و شرایط مدنظر را مطرح کرده تا بهترین انتخاب برای شما انجام شود.

اما در میان این ویژگی‌های خاص، بهتر است به‌طور خلاصه به میزان مقاومت و استهلاک دستگاه، عملکرد تی، سادگی جداسازی و تمیزکاری مخازن، میزان صدای ایجاد شده توسط دستگاه، ظرفیت باطری‌ها، سرعت و کیفیت شستشو، میزان خشک شدن کف و راحتی کاربری دستگاه نیز توجه کنید.

 

پست قبلی

قرارداد نظافت صنعتی و اهمیت تنظیم این قرارداد پیمانکاری

پست بعدی

نقد و بررسی جارو خیابانی ( سوییپر ) CS100/120

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *