باطری اسکرابر صنعتی
عملیات شارژ باطری اسیدی میتواند منجر به افزایش دمای مایع در داخل باطری شود. این اتفاق به دلیل تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی حرارتی در زمان شارژ است که باعث افزایش دما میشود. افزایش دما در باطری میتواند به یک پدیده دیگر منجر شود که به آن “بازگشت الکترونها به صفحات باطری” یا “تخلیه ناخواسته” نیز معروف است. در واقع، با افزایش دما، الکترونها به طور ناخواسته از سطحهای باطری جدا میشوند و به عقب به صفحات باطری بازمیگردند. این امر میتواند به کاهش کارایی باطری و کاهش طول عمر آن منجر شود.
باتریهای اسیدی از نوعی باطریهای تخت یا معمولی هستند که به تعداد محدودی بارگذاری و تخلیه میشوند. هر باری که باطری به برق وصل شود و یا از برق جدا شود، یک دوره شارژ به حساب میآید. به عبارت دیگر، هر بار که باطری به شبکه برق وصل شود، یک چرخه شارژ انجام میشود، حتی اگر باطری به طور کامل تخلیه نشده باشد یا به شبکه برق وصل شده و سپس دوباره جدا شده باشد. این شمارش چرخهها مهم است زیرا معیاری برای مدت عمر باطریها و کیفیت آنها ارائه میدهد. همچنین، با توجه به محدودیت تعداد چرخهها، مهم است که با دقت مدیریت شارژ و تخلیه باطریها صورت گیرد تا عمر مفید آنها حفظ شود و نیاز به تعویض آنها کاهش یابد.
مزایا
- کاهش تلفات انرژی: سیستمهای انرژی ذخیرهسازی باتری به مدیریت بهینه انرژی کمک میکنند و تلفات انرژی را کاهش میدهند.
- توانایی مدیریت بار: این سیستمها به مدیریت بهتر بار در شبکههای صنعتی کمک میکنند و میتوانند به تنظیم بار در اوج کمک کنند.
- استفاده از منابع تجدیدپذیر: این سیستمها به ذخیره انرژی از منابع تجدیدپذیر مانند باد و خورشید کمک میکنند.
- افزایش پایداری شبکه: سیستمهای ذخیرهسازی باتری به بهبود پایداری شبکههای برق انرژی کمک میکنند.
معایب
- هزینههای بالا: نصب و نگهداری سیستمهای انرژی ذخیرهسازی باتری هزینههای بالایی دارد.
- عمر مفید محدود: باتریها معمولاً محدودیتهایی در عمر مفید دارند و نیاز به تعویض دورهای دارند.
- تولید و دفع باتریها: تولید و دفع باتریها ممکن است مشکلات زیست محیطی را ایجاد کند.
- عدم تطابق با همه بارها: سیستمهای ذخیرهسازی باتری نمیتوانند به تمامی نوعهای بارها و شرایط انرژی پاسخ دهند.
افزایش بهره وری باتری کفشوی
برای افزایش بهرهوری و طول عمر باطری، بهتر است تا وقتی دستگاه نیاز به شارژ ندارد، از اتصال آن به برق پرهیز شود. کاربر باید دستگاه را تا زمانی که نیاز به شارژ شدن دارد، استفاده کند، و سپس آن را به برق متصل کند و تا زمانی که به طور کامل شارژ نشده، از برق جدا نشود. بسیاری از کاربران تلاش میکنند که در مواقعی که از دستگاه استفاده نمیشود، آن را به برق متصل کرده و مدت زمان بیشتری از دستگاه استفاده کنند. این عملیات همان یک دوره شارژی حساب میشود. هرچند در بعضی مواقع نیاز است که در طول روز به توجه به حجم عملیات چندین بار به شارژ متصل شود، اما در صورت امکان، از این عمل پرهیز شود.
برای افزایش طول عمر باطری زمین شوی صنعتی، باید به طور منظم به آن رسیدگی کرد. از آب تقطیر شده برای باطری استفاده کنید و به اندازهای که در روی بدنه مشخص شده، آب ریخته شود. در هنگام شارژ شدن، سطح آب را چک نکنید. بهترین زمان برای چک کردن باطری قبل از شروع به کار دستگاه میباشد. اگر سطح آب باطری خیلی کم شده باشد، ممکن است از مدت زمان کمتری بتواند شارژ نگه دارد و یا باید جایگزین شود. حتی بهترین باطری نیز در صورت خشک بودن ممکن است خراب شود. به همین دلیل است که باید هر روز باطری را چک کرد.
مدت زمان استفاده از کفشوی باتری دار چقدر است؟
مدت زمان استفاده از باتری در کفشوی باتری دار صنعتی به شرایط مختلف بستگی دارد. برندها، اندازهها و پیکربندیها متفاوت هستند، همچنین نوع و مدل اسکرابر صنعتی نیز تأثیرگذار است. بیشتر اسکرابرهای صنعتی معمولاً میتوانند به مدت 2 تا 4 ساعت مورد استفاده قرار گیرند. عواملی مانند میزان فشار مورد نیاز، نوع سطح کار و نوع پد ممکن است بر مدت زمان شارژ دهی تأثیر بگذارند. به عنوان مثال، انرژی بیشتری برای کار روی سطوح سخت نسبت به سطوح نرم مصرف میشود.
همچنین، شارژ سریع دستگاه ممکن است نشان دهنده کاهش عمر باتری باشد. برای شارژ کردن دستگاه بهتر است دو برابر مدت زمان استفاده از آن به برق متصل باشد. به عبارت دیگر، هر گاه کفشوی شارژی به مدت 4 ساعت مورد استفاده قرار گرفت، باید به مدت 8 ساعت به برق متصل شود. این اقدام میتواند به بهبود عمر و کارایی باطریها کمک کند و از نیاز به تعویض زودهنگام آنها جلوگیری کند.
باتری ژل در اسکرابر صنعتی معتبر
در باتریهای پیشرفته امروزی، به منظور برقراری ارتباط بین صفحات باتری، از مادهای به نام ژل استفاده میشود. این نوع باتریها که به نام “باتری ژل” نیز شناخته میشوند، علاوه بر افزایش کیفیت و کارایی باتری، هزینههای نگهداری آن را کاهش میدهند. در باتریهای سرب-اسیدی معمولی، به جای آب، از نوعی ژل یا خمیر استفاده میشود.
از مزایای باتریهای ژل، عدم وجود مایع در داخل باتری است که باعث میشود در اثر جابجایی نشتی روی ندهد و خطرات مرتبط با باتریهای سرب-اسیدی معمولی کاهش یابد. از مزایای دیگر این باتریها هزینههای تعمیر و نگهداری بسیار پایینی داشته و با بهرهوری بالا، در بسیاری از اسکرابرهای تولید شده توسط شرکتهای معتبر مورد استفاده قرار میگیرند.
- راهنمای نظافتی برای آمادهسازی فروشگاه در دوران شلوغ خرید تعطیلات - آذر 28, 1403
- مقایسه روشهای نظافت صنعتی برای حرم و زیارتگاه ها - تیر 27, 1403
- چک لیست جامع نظافت مسجد و اماکن مذهبی با اسکرابر و جاروبرقی - تیر 24, 1403