تولید کننده تجهیزات مکانیزه نظافت صنعتی
تولید کننده تجهیزات مکانیزه نظافت صنعتی | نظافت به سبک فردا

کاربرد شوینده های صنعتی در کارخانجات و صنایع تولیدی

کاربرد شوینده های صنعتی در کارخانجات و صنایع تولیدی

استفاده از مواد شوینده اسکرابر

بسته به هدف استفاده از مواد شوینده، مزایای متفاوتی مورد انتظار خواهد بود. بعضی از مواد شوینده برای از بین بردن آلودگی‌های سر سخت و جرم‌های عمیقی بکار می‌روند که با استفاده از آب حذف نمی‌شوند. استفاده از مواد شوینده اسکرابر در این کاربردها سرعت انجام عملیات را افزایش داده و از تکرار چند باره عملیات برای یک قسمت از محیط جلوگیری می‌نماید. همچنین در این حالت، نیازی نیست تا پاشش آب در چند مرحله انجام شود تا آلودگی ها از بین بروند. در نتیجه در مصرف آب صرفه جویی شده و کاربر دستگاه شستشوی سطح را در زمان کمتری به انجام می‌رساند. کاهش زمان شستشو به معنای کاهش نیروی انسانی مورد نیاز و سپردن کار های دیگر خدماتی مجموعه به نیروهای خدماتی می باشد. در بعضی کاربرد ها از مواد شوینده اسکرابر برای ضد عفونی سطوح و افزایش سطح بهداشت محیط استفاده می‌شود که کاهش انتشار بیماری‌ها را در پی دارد. همچنین مواد شوینده رایحه‌دار موجب حذف بوی نامطبوع در محیط می‌شوند.

نکات مرتبط با استفاده از مواد شوینده همراه با دستگاه کفشوی

مواد شوینده صنعتی پیوند بین ذرات آلوده و سطح را شکسته و موجب حذف سریع تر آلودگی‌ها می‌شوند. استفاده از مواد شوینده مناسب اسکرابر که با سطح نیز سازگاری دارد، دارای اهمیت می‌باشد. غلظت ماده شوینده مورد استفاده در مخزن دستگاه باید با دستورالعمل تولیدکننده ماده شوینده مطابقت داشته باشد. اغلب مواد نیز نباید در تماس مستقیم با پوست و چشم قرار گیرند. در صورت استفاده نادرست از کفشوی ممکن است مواد شوینده بر روی سطح باقی بماند. تنها یک نوع ماده شوینده در یک زمان مشخص همراه با اسکرابر قابل استفاده است و مواد شوینده مختلف نباید باهم مخلوط شوند. ماده شوینده مخصوص اسکرابر با جنس مخزن آب سازگاری دارد و کف زیادی ایجاد نمی‌کند.

انواع مواد شوینده مناسب دستگاه اسکرابر

ماده شوینده براساس نوع آلودگی و جنس سطح در انواع مختلفی همراه با اسکرابر صنعتی قابل استفاده هستند. از جمله مواد شوینده می توان به مواد بر طرف کننده آلودگی های چرب و روغنی؛ حذف باکتری و میکروب و حذف مواد چسبناک مانند آدامس یا رد لاستیک اشاره نمود. در دستورالعمل مواد شوینده محل استفاده از آن درج شده است. بنابراین نباید از مواد شوینده مخصوص اسکرابر بر روی هر نوع سطحی استفاده گردد. بنابراین مواد شوینده بر اساس سطح مورد نظافت نیز تقسیم بندی می‌شوند. با بکارگیری مواد مناسب سطح جلا و زیبایی خود را حفظ نموده و طول عمر کفپوش افزایش می‌یابد.

کاربردهای انواع شوینده های صنعتی

در ادامه قصد داریم به بررسی جامع کاربرد انواع شوینده‌‎ها در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی و لبنی، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، هتل ها و اماکن توریستی… بپردازیم.

کاربرد انواع شوینده های صنعتی در کارخانجات و صنایع تولیدی:

بزرگترین کاربرد شوینده صنعتی در صنایع و کارخانجات تولیدی و کارگاه‌های تولیدی، مرتبط با نظافت فنی است. برای این منظور، محصولاتی با طیف گسترده‌ای وجود دارد.
● شوینده‌های صنعتی برای تمیز کردن فضای داخلی کارخانه‌های تولیدی، خطوط تولید، تجهیزات و دستگاه‌ها، راهروها و سالن‌های تولیدی
● شوینده‌های مناسب برای کارگاه های خودرو، انبارها و تجهیزات آنها (به عنوان مثال وسایل نقلیه حمل و نقل)
● شوینده‌های مناسب برای انواع خاصی از سطوح مانند فلزات یا برای کاربردهای خاص مانند چربی زدایی، صیقلی کردن یا تصفیه شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرند.

کاربرد انواع شوینده های صنعتی در بخش نفت، گاز و پتروشیمی:


در این صنعت، از مواد شیمیایی چربی زدا به عنوان پاک کننده مواد نفتی و روغنی استفاده می‌شود.
● آنها جایگزین های عالی برای چربی گیرهای خطرناک و مبتنی بر حلال هستند.
● شوینده‌های صنعتی، روغن‌ها و گریس ها، لجن، گل، برش های مایعات، شار و باقی مانده‌های نفت را حذف می‌کند. تجهیزات تمیز در این صنعت، مستقیماً با کیفیت و کارآمدی محصولات خروجی ارتباط دارد
● کاربردهای معمولی شوینده‌های صنعتی شامل حذف امولسیون‌ها، ذرات معلق، روغن، آلاینده‌های آلی و معدنی از کوارتز، شیشه، سیلیکون، سرامیک و فلزات است.
● شوینده‌ها همچنین در حذف خاک از غشاهای(ممبرین ها) فیلتر مورد استفاده در سیستم‌های تصفیه فاضلاب‌های نفت و گاز به کار می روند.

کاربرد شوینده های صنعتی در کارخانجات و صنایع تولیدی

کاربرد انواع شوینده های صنعتی در هتل ها، اماکن توریستی و گردشگری:


گروه دیگری از شوینده‌های صنعتی، با فرمولاسیون ویژه‌ای در صنعت گردشگری (مراکز اقامتی، توریستی) استفاده می شوند. هتل‌ها و مراکز تفریحی عمومی، عمدتا برای شستشوی مکانیکی ظرف ها، تمیز کردن تجهیزات پخت و پز و ضد عفونی استفاده از این شوینده‌ها استفاده می کنند. شوینده قوی چربی‌زدا برای از بین بردن لکه‌های چربی در ظروف‌های آشپزخانه‌های خانگی و صنعتی استفاده می‌شود.

کاربرد شوینده ها در حیاط و پارکینگ:

استفاده از شوینده‌های اسیدی برای از بین بردن رسوب کف حیاط
استفاده از شوینده‌های قلیایی برای از بین بردن لکه روغن ماشین در پارکینگ‌ها
شوینده‌های مناسب برای شستشوی مکان زندگی و ظروف حیوانات خانگی

کاربرد شوینده های صنعتی در صنایع غذایی و لبنی:

یکی دیگر از کاربردهای شوینده‌های صنعتی، تمیز کردن و ضدعفونی کردن صنایع غذایی و لبنی می‌باشد. صنایع فرآوری مواد غذایی به طور معمول حداقل دو ضدعفونی کننده در حال چرخش دارند. زیرا بر اساس FDA و USDA، این روش یکی از بهترین شیوه‌ها برای جلوگیری از مقاومت باکتری‌ها است. انواع محصولات تمیز کننده و ضدعفونی کننده‌های مورد استفاده در یک مرکز بستگی به محیط خاص پردازش غذا، تجهیزات مورد استفاده و تعدادی عوامل دیگر دارد.
به طور کلی شوینده‌های صنعتی در بخش‌های مختلف CIP کارخانه‌های صنایع غذایی استفاده می‌شوند:
● سیستم‌های انتقال
● تجهیزات بسته‌بندی
● سیستم‌های سردخانه
● زه‌کشی کف

کاربرد شوینده های صنعتی در کشاورزی:


● برخی شوینده‌های صنعتی برای شستشوی بقایای کودهای مخرب، رسوبات، گازوئیل مزرعه و روغن‌ها طراحی شده‌اند. شوینده‌ها خواص خورنده آفت‌کش‌ها، علف‌کش‌ها و کودها را خنثی می‌کند. علاوه بر این، از طریق هیدرولیز قلیایی، شیمی فعال در آفت‌کش‌ها و علف‌کش‌ها را تجزیه می کند.
● برخی شوینده‌ها، چربی را از موتور و سطوح ماشین آلات، ادوات و تجهیزات کشاورزی جدا می‌کنند تا از تجمع جلوگیری کرده و نظافت بیشتری را انجام دهد.
● شوینده‌های مورد نیاز برای شستشوی تیلرها، اتصالات سه نقطه، چهارشاخ گاردان، گاوآهن‌ها، موزع بذرکارها و سایر ادوات کشاورزی و باغبانی برای از بین بردن رسوب حاصل از خاک و گل
● برخی دیگر از شوینده‌ها، بقایای اسیدی حشرات روی تجهیزات کشاورزی را بدون آسیب رساندن به رنگ پاک می‌کند.
● برخی از شوینده‌ها، زباله های مزرعه را کاملاً تمیز می‌کند، بقایای خورنده را از کودها حل کرده و از بین می‌برد و سدی را برای کاهش خوردگی فلز در آینده بر جای می‌گذارد.
● شوینده‌های مناسب برای شستشوی انبارها و سیلوهای نگاهداری غله و حبوبات

کاربرد شوینده های صنعتی در صنعت دام و طیور:


از آنجایی که صنعت دام و طیور، یکی از صنایع پر تقاضایی است که مستقیماً با سلامت و بهداشت مصرف کننده‌گان نهایی در ارتباط هستند، لذا شوینده‌های صنعتی در حوزه دام و طیور نیز کاربردهای فراوانی دارند.
● شوینده‌های مناسب برای شستشوی کف و دیواره‌های آغل، گوساله‌دانی و مرغداری‌ها برای حفظ بهداشت ساختمان‌های دام
● شوینده‌های مناسب برای شستشوی ظروف آبخوری، دانخوری و غذاخوری احشام و طیور
● شوینده‌های مناسب برای شستشوی دستگاه های جوجه کشی
● استفاده از شوینده‌های قلیایی مخصوص CIP دستگاه‌های شیردوشی برای از بین بردن چربی در لوله ها
● استفاده از شوینده‌های اسیدی محصوص COP دستگاه‌های شیردوشی برای جلوگیری از ایجاد سنگ شیر و رسوب در لوله ها
● استفاده از شوینده‌های قلیایی و اسیدی مخصوص چربی بری و رسوب زدایی کف سالن های گاوداری
● استفاده از شوینده‌های مناسب برای شستن و ضدعفونی دستگاه ها و تجهیزات در کشتارگاه‌ها
این مواد شوینده همچنین می توانند در شستشوی خشک و مراقبت های بهداشتی بکار گرفته شوند

قیمت شوینده های صنعتی به چه عواملی بستگی دارد ؟

قیمت شوینده‌های صنعتی به چندین عامل مختلف بستگی دارد که می‌تواند متغیرهای مختلفی شامل مواد، بسته‌بندی، حجم، کیفیت و شرایط بازار را شامل شود. در ادامه، عواملی که بر قیمت شوینده‌های صنعتی تأثیر می‌گذارند را بررسی می‌کنیم:

  1. ترکیبات و مواد موثره: نوع و کیفیت مواد موثره در ترکیب شوینده بسیار مهم است. مواد با کیفیت بالا معمولاً هزینه بیشتری دارند. علاوه بر این، مواد خاص مانند ضد عفونی کننده‌ها یا مواد ضد زنگ می‌توانند هزینه را افزایش دهند.
  2. کیفیت و عملکرد: شوینده‌های با کیفیت بالا کارایی بهتری دارند و می‌توانند به بهترین شکل آلاینده‌ها و کثیفی‌ها را از سطوح جدا کنند. این کیفیت به قیمت اضافه می‌شود.
  3. حجم و بسته‌بندی: حجم محصول و نوع بسته‌بندی نیز به قیمت تأثیر می‌گذارد. معمولاً خرید به حجم بیشتر منجر به تخفیفات قیمتی می‌شود.
  4. نوع کاربری و صنعت مورد استفاده: نوع کاربری و صنعت مشتری تأثیر زیادی بر قیمت دارد. برای مثال، شوینده‌هایی که برای بخش‌های خاصی مانند صنایع غذایی یا بیمارستان‌ها استفاده می‌شوند، باید استانداردها و نیازهای خاص را تأمین کنند که ممکن است به قیمت افزوده شود.
  5. بازار و رقابت: وجود رقبا و وضعیت بازار نیز تأثیری بر قیمت دارد. در بازارهای رقابتی، قیمت‌ها ممکن است کاهش یابد تا جذب مشتری‌ها را تشویق کند.
  6. نیازهای خاص مشتری: اگر مشتری نیازهای خاصی دارد، مثلاً نیاز به شوینده‌های حساس به محیط زیست یا محصولات ضد حساسیت، این نیازها می‌توانند به افزایش هزینه منجر شوند.
  7. پرداخت و تحویل: شرایط پرداخت و تحویل ممکن است تأثیری بر قیمت داشته باشد. پرداخت نقدی یا اقساط، تاثیری بر قیمت محصول می‌گذارد.
  8. برند و شناخته شدگی: معمولاً محصولات از برندهای مشهور و شناخته شده در بازار هزینه‌ای بیشتر دارند. اما این هزینه ممکن است با کیفیت و اعتماد بیشتری همراه باشد.

با توجه به این عوامل، قیمت‌گذاری شوینده‌های صنعتی متغیر و پیچیده است. بهتر است با تأمین‌کنندگان مختلف صحبت کنید، مشخصات محصولات را مقایسه کنید و انتخابی را که به بهترین شکل با نیازها و بودجه شما هماهنگ می‌شود، انجام دهید.

پست قبلی

جشنواره بیست میلیونی خرید اسکرابر! یک خرید برد، برد

پست بعدی

راهنمای خرید دستگاه نظافت صنعتی برای کارخانجات لاستیک و پلاستیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *