تولید کننده تجهیزات مکانیزه نظافت صنعتی
تولید کننده تجهیزات مکانیزه نظافت صنعتی | نظافت به سبک فردا

مراقبت و نگهداری از باتری دستگاه اسکرابر صنعتی باتری دار

اسکرابر متداول ترین و پر مصرف ترین دستگاه‌ نظافتی می باشد که در مکان های مختلف صنعتی و تجاری استفاده می شود . بسیاری از مدل‌های‌ این اسکرابر ، از باتری بعنوان منبع تغذیه استفاده می برند . دارندگان این دستگاه‌ به دلیل عدم ضرورت به توقف‌ عملکرد نظافت‌ جهت‌ جابجایی کابل از جایی به جای‌ دیگر ، از نظافت با دستگاه‌ بدون کابل استفاده می کنند . طول عمر‌ باتری این مدل‌ از کفشوی ها ، علاوه بر کیفیت ساخت‌ باتری ، به استفاده صحیح از باتری و بازبینی منظم آن ارتباط دارد .

اسکرابر با توجه به ظرفیت و میزان باتری می تواند بین‌ 2 تا 4 ساعت کارکرد داشته باشد . تعداد باتری ها متناسب‌ با عرض برس و توان موتور کف شوی خواهد بود و در مدل‌های‌ مختلف ممکن است‌ متفاوت باشد‌ . پس از استفاده اسکرابر ، بایست دستگاه‌ را مجددا شارژ نمود تا برای بکارگیری بعدی آماده باشد . اسکرابر باتری دار می تواند به صورت دستی و یا سرنشین دار باشد . اسکرابر دستی در شستشوی محیط های کوچک و متوسط‌ و یا محیط‌هایی‌ که موانع محیطی زیاد‌ و راهرو‌های‌ باریک‌ دارند مورد‌ استفاده قرار می‌گیرد‌ . اسکرابر خودرویی یا سرنشین دار که فرد بر پشت آن نشسته و همانند خودرو‌ دستگاه‌ را هدایت می نماید برای محیطهای وسیع مناسبت استفاده قرار می شود .

انواع باتری اسکرابر و طول عمر‌ آنها

باتری کفشوی یا اسکرابر صنعتی در مدل های اسیدی یا ژل ارائه می گردند . باتری های ژلی به رسیدگی و تعمیر و نگهداری منظم نیاز نداشته و دارای توان شارژدهی بالایی‌ را دارند . در مقابل‌ باتری های اسیدی با سابقه طولانی طراحی و تولید هم برای اسکرابرهای باتری دار مورد‌ استفاده قرار می گیرند . در مدل‌های‌ مختلف اسکرابر ، از باتری اسیدی سربی ، باتری سیلد اسید AGM و باتری ژل استفاده میشود .

مراقبت و نگهداری از باتری دستگاه اسکرابر صنعتی باتری دار

اسیدی سربی

باتری های اسیدی سربی 12 ولت غالبا در ساختار دستگاه های اسکرابر باتری دار مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع باتری یکی از بهترین انتخاب ها برای کاربرد هایی است که دستگاه در مدت زمان طولانی استفاده می شود. این دسته از باتری ها عملکرد مطمئن و سازگاری دارند. از مشکلات این نوع باتری لزوم بررسی منظم میزان اسید باتری است تا از مشکلات احتمالی بتوان جلوگیری شود. هزینه خرید باتری اسیدی سربی نسبت به باتری های دیگری کمتر میباشد.

سیلد اسید

باتری سیلد اسید AGM گزینه مناسب برای کاربرد های دارای زمان استفاده کوتاه می باشد. در این نوع باتری ها نیاز به افزودن و چک کردن آب مقطر باتری حذف شده است. در نتیجه خطر تماس دست کاربر با اسید، مانند باتری اسید سربی وجود ندارد. این باتری ها طول عمر کم ولی قیمتی بیشتر از باتری اسیدی دارند.

باتری ژل

باتری ژل بهترین گزینه برای کاربرد های دارای زمان استفاده کوتاه به حساب می آید. باتری ژل همانند باتری سیلد اسید، نیازی به مراقبت و نگهداری چندانی ندارد. قیمت باتری ژل اغلب بیشتر از سایر باتری های مورد استفاده در اسکرابر ها است. طول عمر بالای باتری ژل، عدم نیاز به بازبینی و نداشتن برنامه نگهداری خاص از مزایای اصلی این نوع باتری به حساب می آیند.

 

استفاده صحیح‌ ، مراقبت و نگهداری‌ باتری

حساسیت‌ باتری های اسیدی و نیاز به نگهداری‌ آن را بیشتر‌ میکند و باید برنامه‌ منظمی به منظور شارژ و استفاده آن داشته باشید تا بتوان عمر مفید‌ آن را افزایش داده و به بهترین نحو‌ بکار برد . باتری در اسکرابر بایستی قبل از بکارگیری به طور کامل شارژ شود . بایست مراقب باشید تا شارژ باتری در هنگام بکارگیری به حالت کامل تخلیه‌ نشود . عدم دقت به میزان شارژ ، از شارژ بیرون‌ آوردن‌ باتری و یا عدم استفاده‌ از باتری و شارژ نکردن آن به منظور مدت‌ طولانی باعث وارد شدن آسیب به باتری میشود . بهتر‌ است در صورت عدم استفاده از دستگاه‌ ، باتری آن حداقل هر 2 ماه یک بار شارژ گردد تا از بروز‌ صدمات احتمالی به آن جلوگیری شود .

 

اصول شارژ باتری اسکرابر

عمر باتری اسکرابر ها بعد از مدتی استفاده به پایان میرسد و باید تعویض شود. عمر باتری به کیفیت ساخت آن، شارژ و دشارژ صحیح و بازبینی و مراقبت از آن بستگی دارد. باتری های اسکرابر طول عمر مشخصی دارند اما، با رعایت چند نکته مهم در حین شارژ و استفاده از اصولی باتری اسکرابر ها، افزایش طول عمر باتری، و کاهش هزینه های تعویض آن را تضمین میکنید.

 

شارژ باتری

اگر در روز بیشتر از 15 دقیقه از دستگاه اسکرابر استفاده شده است، در پایان فرآیند نظافت و قبل از استفاده بعدی باتری را به شارژ بزنید. اینکار در افزایش طول عمر باتری موثر خواهد بود.

شارژ ناقص

شارژ ناقص باتری دستگاه کفشوی به معنی عدم شارژ کامل می باشد و باید از آن اجتناب کرد. این کار بر روی طول عمر باتری تاثیر گذار است.

تعداد دفعات شارژ

بیش از یکبار شارژ باتری اسیدی، در طول 24 ساعت از عمر آن کم میکند. بنابراین اسکرابر با باتری های اسیدی را بیش از یکبار در روز شارژ نکنید.

بررسی آب باتری

در باتری اسیدی بررسی میزان آب باتری باید بطور منظم و روتین صورت پذیرد. بهتر است سطح الکترولیت باتری اسکرابر را هفتگی بررسی کنید. دقت کنید قبل از شارژ باتری، سطح الکترولیت از صفحات آن پایینتر نباشد. در صورت نیاز کمی آب مقطر به آن اضافه کنید.

دیگر نکات مراقبت و نگهداری‌ باتری

باتری اسکرابر بایستی در یک محیط‌ ایمن و خنک نگهداری گردد تا حرارت موجب وارد شدن‌ آسیب به آنها نشود . اتصالات بین باتری و دستگاه‌ بایستی بررسی‌ و نظافت گردد . یک اتصال‌ کثیف‌ یا فرسوده میتواند به باتری ها صدمه بزند . هنگام تعمیر و نگهداری باتری ، کاربر بایستی از دستکش محافظ استفاده نماید . دمای محیط‌ شارژ باتری نیز‌ در نگهداری مناسب آن اهمیت دارد‌ . دمای محیط شارژ باتری باید دارای تهویه مناسب‌ و با دمای ۲۰ تا ۳۰ درجه باشد‌ .

 

موارد تاثیر گذار در شارژ باتری اسکرابر صنعتی

اسکرابر باتری دار با میزان صدای پایین، کارایی بالا و سهولت کاربری مزایای بسیاری را برای صنایع مختلف و مراکز تجاری فراهم آورده است. بسته به نوع دستگاه تعداد باتری در اسکرابر های مختلف متفاوت است. مصرف شارژ باتری تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله تنظیمات برس ها، حجم آلودگی سطح و سازنده دستگاه قرار دارد.

مراقبت و نگهداری از باتری دستگاه اسکرابر صنعتی باتری دار

اهمیت نقش کاربر اسکرابر

نقش کاربر در زمینه افزایش طول عمر باتری و کاهش هزینه های احتمالی، از جمله موارد مهم و تاثیر گذار در عمر باتری است. برای مثال عدم آگاهی کاربر یا مسئول دستگاه از تعداد دفعات مجاز شارژ دستگاه و اصول شارژ باتری به مرور زمان کاهش طول عمر آن را دنبال دارد. بنابراین کاربر و مسئول دستگاه نقش مهمی در محافظت از باتری یا تحمیل هزینه های آسیب یا خرابی آن دارد.

شرایط مختلف عملکردی باتری

حالت هایی که در ادامه بیان می شود، بیانگر تفاوت عملکردی باتری در شرایط مختلف است. عملکرد باتری به عوامل مختلفی مانند سازنده دستگاه و نحوه عملکرد کاربر آن بستگی دارد.

تفاوت در دستگاه

نصب باتری های یکسان بر روی دو مدل متفاوت دستگاه اسکرابر می تواند به یک نتیجه غیر یکسان منجر شود. پیکر بندی و طراحی هر دستگاه مخصوص بوده و تفاوت های برجسته ای را در نتیجه استفاده از باتری ایجاد می کند. تفاوت در بخش هایی مانند اندازه سری برس و طراحی موتور ها قطعا نتیجه متفاوتی را بوجود می آورد.

تفاوت‌ اپراتور

اسکرابر باتری دار حتی اگر باتری های مشابه در داخل دو اسکرابر شبیه به یکدیگر قرار داده شوند ، تفاوت در شخص دستگاه‌ می تواند به تفاوت‌ در زمان های در حال کار منجر شود . این موضوع تا حد زیادی به تفاوت در تنظیمات ایجاد‌ شده‌ توسط کاربر‌ اسکرابر بر می‌گردد‌ . برای مثال تغییر‌ در ایجاد فشار برس ها بر روی سطح می تواند بر روی میزان شارژ دهی باتری مفید باشد . این عامل به همراه سرعت‌ حرکتی دستگاه‌ در مدل‌های‌ سرنشین دار حتی به منظور شستشوی فضاهای یکسان می تواند در تفاوت در کارایی‌ دستگاه منجر شود .

پست قبلی

ترولی چیست و چه کاربردی دارد ؟!

پست بعدی

نکات نگهداری از واترجت صنعتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *